het Verslokaal: eten & drinken als beleving

In Het Verslokaal vind je een partner die verder gaat dan maaltijden. Sinds 2002 zijn wij een totaal leverancier van lekkere en ambachtelijke maaltijden, maaltijdcomponenten, boodschappen en meer. Wij geloven in eten als beleving en maken het verschil met vernieuwende maaltijdconcepten voor mensen in de institutionele markt. Van kinderdagverblijf, tot ziekenhuis of universiteit: we maken lekker eten en drinken zo makkelijk mogelijk.

Jij en jouw wensen staan daarbij centraal. Daarom stemmen we onze innovatieve formule steeds weer opnieuw af op de behoeften van de mens. Daarbij kun je altijd rekenen op de beste service. We willen je zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Zo heb je een ruime keuze in leveranciers en bieden we ook (non) food services aan. We zijn daarmee een one-stop-shop, wat betekent dat je voor bijna alles bij ons terecht kunt.

Pure-Kitchen: Onze grote trots

Onze eigen productiekeuken en grote trots. Je vindt Pure-Kitchen in Eindhoven. Hier worden onze innovatieve maaltijdoplossingen met liefde bereid door onze chefs. Een team waarvan je niets anders dan echt vakwerk én maatwerk kunt verwachten. Daarnaast hebben we ook een eigen slagerij.

Doordat wij deze disciplines zelf in huis hebben, kunnen we jou de beste kwaliteit garanderen. 

Image
Verslokaal - Pure Kitchen