Aandacht Jouw vraag, onze zorg.

Bij Het Verslokaal is het niet ‘’one size fits all’’. Daarom stemmen we onze formule steeds weer opnieuw af op de behoeften van de mens. Die behoeften en eetgewoonten veranderen nog wel eens, maar daar spelen we graag op in. Zoals met hybride mogelijkheden, waarbij je een mix maakt tussen versproducten en maaltijdcomponenten die al bereid zijn. Het comfort om te combineren op een manier die bij jouw organisatie past.

Verslokaal | formule

Verslokaal

Kwaliteit Bereid in eigen keuken. 

Pure-Kitchen, onze eigen keuken en grote trots. Hier worden onze verse producten en maaltijden met liefde bereid door onze chefs. Daarnaast heeft Het Verslokaal ook een eigen slagerij. Doordat wij deze disciplines zelf in huis hebben, kunnen we jou de beste kwaliteit garanderen.
 

Service We zijn altijd in de buurt.

We willen je zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Zo heb je een ruime keuze in leveranciers en bieden we ook (non) food services aan. We zijn daarmee een one-stop-shop, wat betekent dat je voor bijna alles bij ons terecht kunt. Onze persoonlijke aanpak en lokale benadering verzekeren je van de best mogelijke service.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 


Bekijk onze producten